TECHTUBE PRO - Elastic - Compartment - 2 bikes - Fietshoes - 2 fietsen

Momenteel helaas uitverkocht
Bike cover - Elastic - Compartment - 2 bikes Een zeer sterke fietshoes. Deze hoes is uitermate geschikt voor bescherming tijdens het transport van 2 fietsen of tijdens het stallen van 2 fietsen. Biedt optimale bescherming tegen regen, stof, vuil, ijs, sneeuw, hitte en tegen het dof worden van de lak. Deze fietshoes heeft een elastische zoom en bevestigingshaken voor een perfecte pasvorm. Aan de voorkant van de hoes bevindt zich een insteekvak voor het plaatsen van een signaleringsbord. Geschikt voor 2 fietsen
   
Fietshoes - 2 fietsen,
Voor transport en stalling,
Materiaal: polyester,
Elastisch, met insteekvak.
Productcode: 1444966
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 29,99Aantal 10-49: € 28,94Aantal 50-249: € 26,39Aantal 250+: € 23,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1444966
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze zwarte TECHTUBE PRO Elastic 2 fietsen fietshoes beschermt u uw rijwiel tegen warmte, kou, water, stof, krassen en andere schade, bijvoorbeeld tijdens het vervoeren van de tweewieler of bij de stalling ervan. Deze specifieke hoes is door zijn formaat zelfs geschikt voor twee fietsen. Dit product is verder gemaakt van sterk polyester met een elastische zoom en bevestigingshaken. Hierdoor past de hoes om vrijwel elk soort of dat nu van een racefiets, normale fiets, mountainbike of e-bike is. Door de bevestigingshaken blijft de hoes ook altijd op zijn plek zitten, zelfs bij heftig weer of bij snel rijden.

Markeringsbord

De TECHTUBE PRO Elastic 2 fietsen fietshoes is geschikt om de fiets tegen verschillende dingen en weerelementen te beschermen. Door zijn formaat van 150 cm bij 74 cm bij 122 cm is de fietshoes dus geschikt om over maximaal twee fietsen te leggen. Er is tevens een insteekzak aanwezig waarin u bijvoorbeeld een afbeelding van een markeringsbord kunt schuiven. In sommige landen is dit namelijk verplicht, als u rijiwielen achterop de auto besluit mee te nemen. Voorkom een boete en bescherm tegelijkertijd uw fiets(en) tijdens het transport achterop de auto door middel van deze duurzame, zwartkleurige fietshoes van het merk TECHTUBE PRO.

Fietshoes - 2 fietsen,
Voor transport en stalling,
Materiaal: polyester,
Elastisch, met insteekvak.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie