Verbatim Store'n'go 1 TB

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Externe harde schijf - 1 TB Voeding USB
Verbatim Store'n'go 1 TB
   
Merk: Verbatim - Store 'n Go 2.5'',
Aansluiting: USB 3.0,
Opslagcapaciteit: 1 TB,
Voeding USB.
Productcode: 1355379
leverbaar: 6
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 81,99
€ 81,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1355379
Meer informatie over dit product

Dankzij de USB 3.0-interface kan de Verbatim Store'n'go 1 TB externe harde schijf bestanden supersnel overschrijven. De gegevensoverdracht van deze USB-verbinding is tot tienmaal sneller dan de voorganger 2.0. Snelheid in overschrijven is fijn wanneer het gaat om het overschrijven van grotere hoeveelheden bestanden, bijvoorbeeld in het geval van een back-up van uw computer. Daarnaast is er ook veel plaats op deze externe harde schijf van Verbatim. Met 1 terabyte is er plek voor maar liefst 200,000 foto’s op deze disk. Wilt u de harddisk gebruiken om films op te slaan? Dit is ook geen probleem. Er kunnen wel 200 films op deze memoryschijf.

Energie besparen door Green Button-software

De draagbare harddisk van Verbatim heeft een energiebesparende Green Button-software. Dankzij deze software zal de drive nooit draaien wanneer deze niet in gebruik is en wordt dus energie bespaard. Daarnaast zorgt deze geavanceerde technologie er ook voor dat de efficiëntie van de memorydisk verhoogd is. De Verbatim Store'n'go 1 TB externe harde schijf heeft drie energiebesparende opties. Deze standby van de drive kunt u na tien minuten of in stappen van tien tot 120 minuten instellen. Daarnaast kunt door ‘Never Suspend the disk’ te selecteren ervoor kiezen dat het station nooit onderbroken wordt. Door dubbel te klikken op het Green Button-teken op uw desktop kunt u de onderbreking van de drive direct aanzetten.

Extra beveiliging

De Verbatim Store'n'go 1 TB externe harde schijf is te gebruiken in combinatie met uw Windows apparaten en uw Apple-apparaten. Deze memorydisk wordt geleverd inclusief Nero-BackItUp Essentials-software. Deze technologie zorgt ervoor u op ieder willekeurig moment een back-up kan maken van uw laptop of pc. U kunt ook de automatische back-upfunctie instellen of uw data naar een CD of DVD overschrijven met behulp van Nero Express. Nero RescueAgent maakt het mogelijk om bestanden te herstellen. De Nero-BackItUp Essentials-software is te gebruiken in combinatie met Windows XP, Vista, 7 en 10 maar is niet compatibel met Mac OS. Deze externe harde schijf is een ideale keuze voor wie snelle bestandoverdracht en veiligheid belangrijk vindt.

Merk: Verbatim - Store 'n Go 2.5'',
Aansluiting: USB 3.0,
Opslagcapaciteit: 1 TB,
Voeding USB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie