Silicon Power Armor A15 2 TB

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Externe harde schijf - 2 TB Extra: Anti Shock
Silicon Power Armor A15 2 TB
Silicon Power Armor A15 2 TB
Silicon Power Armor A15 2 TB
   
Merk: Silicon Power A15 2.5'',
Aansluiting: USB 3.0,
Opslagcapaciteit: 2 TB,
Voeding: USB.
Extra: Anti Shock.
Productcode: 1353651
leverbaar: 10
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,99
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1353651
Meer informatie over dit product

Met de Silicon Power Armor A15 2.5 inch harde schijf 2 terabyte zwart met groen haalt u een stijlvol apparaat in huis voor het opslaan van bestanden en gegevens. Deze externe harde schijf is compact en kan eenvoudig worden meegenomen. Door de opslagcapaciteit van maar liefst 2 terabyte hebt u genoeg ruimte voor al uw bestanden en gegevens. Het is dan ook mogelijk om een back-up te maken van al uw belangrijke gegevens en deze op te slaan op de drive. De gegevens worden daarop beschermd tegen schokken door middel van Anti Shock. Met een wachtwoord kunnen alle bestanden nog eens extra worden beveiligd.

Technische eigenschappen

Om data over te kunnen dragen naar een computer of laptop, moet er gebruik worden gemaakt van een USB kabel. De Silicon Power Armor A15 2.5 inch harde schijf 2 terabyte zwart met groen wordt daarom standaard geleverd met een USB 3.0 kabel. Deze kabel is bedoeld voor de voeding van de externe harde schijf en voor de dataoverdracht. Het verwerken van gegevens kan met een snelheid gaan van wel 5 Gbit per seconde. Dat komt door gebruik van USB versie 3.1 Gen 1 technologie. Beschikt de aangesloten computer of laptop ook over deze versie van USB, dan gaat het razendsnel. Met een USB versie 2.0 aansluiting zal de snelheid maximaal 480 Mbit per seconde zijn.

Overige eigenschappen

Deze Silicon Power Armor A15 2.5 inch harde schijf 2 terabyte zwart met groen wordt ook verkocht in een zwart met rode kleur. Deze externe harde schijf is zeer compact en eenvoudig mee te nemen. Het gewicht is bijvoorbeeld maar 200 gram. De afmetingen zijn een diepte van 19,8 millimeter, een breedte van 136 millimeter en een hoogte van 82,5 millimeter. Zodra de drive aan een computer wordt gekoppeld zal het apparaat door het systeem worden herkend. De computer moet daarvoor beschikken over een Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Apple Mac of Linux besturingssysteem. Doordat de voeding van de drive via de USB kabel wordt geleverd, is het niet nodig om een externe voedingskabel te gebruiken.

Merk: Silicon Power A15 2.5'' - Black,
Aansluiting: USB 3.0,
Opslagcapaciteit: 2 TB,
Voeding: USB.
Extra: Anti Shock.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie