Draadloze muis - Optisch

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze muis - Optisch Aantal knoppen: 3,
Draadloze muis - Optisch
   
USB Muis - Draadloos,
Type: Optisch,
DPI: tot 1200,
DPI-switch: Nee,
Aantal knoppen: 3,
Productcode: 1392018
voorraad: 1.919
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 6,95
€ 8,00 € 6,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1392018
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 6,95
Meer informatie over dit product

Een draadloze muis moet handig in gebruik zijn en als het even kan ook compact. Met de Gembird MUSW-101 beschikt u over een compacte draadloze muis die eenvoudig contact maakt met een computer of een laptop door middel van een USB-nano-ontvanger. Deze muis ligt prettig in de hand en is vanwege zijn kleine formaat handig mee te nemen onderweg. Het apparaat maakt gebruik van een optische sensor die een resolutie heeft van maximaal 1200 dpi. Hiermee wordt de gevoeligheid getoond, die overigens ook op de computer is in te stellen.

Technische specificaties

De Gembird MUSW-101 wordt op de pc of laptop aangesloten met een USB-nano-ontvanger. Deze is compact met een lengte van 14 millimeter, een breedte van 8 millimeter en een dikte van 6 millimeter. De ontvanger wordt in een vrije USB-poort van de pc geplaatst waarna er een verbinding tot stand komt. Maakt u geen gebruik van het apparaat, dan kunt u de USB-nano-ontvanger opbergen in het apparaat zelf. Deze heeft een lengte van 103,5 millimeter, een breedte van 66 millimeter en een hoogte van 38 millimeter. Naast een linker- en een rechtermuisknop zit er in het midden van het apparaat ook een scrolknop.

Overige eigenschappen

De gevoeligheid van de optische sensor is maximaal 1200 dpi. Deze gevoeligheid is niet handmatig in te stellen op het product zelf, maar het is wel mogelijk om de snelheid van de sensor bij de instellingen van de computer naar wens te configureren. Voor de voeding wordt er gebruik gemaakt van 2 AAA-batterijen met een vermogen van 3 volt. Om de levensduur van deze batterijen te besparen beschikt het apparaat over een energiebesparende functie. Als het niet gebruikt wordt, dan zorgt de intelligente energiebesparing ervoor dat er ook nagenoeg geen energie wordt verbruikt.

Extra informatie

Dit product kan worden aangesloten op pc's of laptops die gebruik maken van een Windows besturingssysteem. Als de computer voorzien is van Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 of 10 kunt u hem direct gebruiken. Zodra de USB-nano-ontvanger in de computer is geplaatst zal de muis worden herkend door het systeem. Er hoeft dan ook geen software geïnstalleerd te worden voordat u gebruik kunt maken van dit product.


  • Draadloze optische muis 1200 dpi
  • Inclusief draadloze USB nano-ontvanger
  • Voorzien van automatische energiebesparing
  • Ideaal voor notebookgebruikers
  • Nano-ontvanger opbergen in de muis
  • Eenvoudige installatie
  • Geschikt voor Windows XP/VISTA/7/8

  • Andere producten in deze categorie
    Klantenservice & Informatie