USB B datakabel - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB B datakabel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB B Male,
1.8 meter.
Productcode: 1407
voorraad: 6.836
€ 2,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1407
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
Meer informatie over dit product

Als u een kabel nodig heeft om bijvoorbeeld uw printer aan uw laptop of pc aan te sluiten, dan is deze Goobay USB A naar USB B kabel 1.8 meter een goede optie. Met een lengte van 1,8 meter is deze voldoende lang om uw printer ook een eind van uw computer af te zetten. Dit kan handig zijn als u hem uit het zicht wilt houden. Verder zit er aan de ene kant een normale type A male connector, deze stopt u in een vrije poort. De andere zijde is een type B male connector. Deze plugt u bijvoorbeeld in uw printer of ander apparaat met zo’n ingang, bijvoorbeeld een externe harde schijf.

Printerkabel

Vrijwel alle printers maken vandaag de dag gebruik van een type B kabel en dus worden deze kabels inmiddels vaak printerkabels genoemd. Let er wel op dat het een USB 2.0 snoer is, inclusief de daarbij horende snelheden. Bij USB 2.0 is dat een maximale snelheid van 480 MB per seconde. Voor een printer maakt dit niet veel uit, maar als u de kabel gebruikt om bijvoorbeeld een externe harde schijf mee aan te sluiten, dan is de snelheid wel van belang.

Duurzame optie

Een printer kost tegenwoordig niet zoveel meer. Maar toch is het vervelend als u opeens merkt dat deze niet meer werkt, net als u een zeer belangrijk rapport moet printen of uw scriptie. Soms is de gehele printer kapot, dan zit er niets anders op dan een nieuwe te kopen. Maar in andere gevallen ligt het alleen aan het kabeltje dat de printer met uw laptop of pc verbindt. Is dit het geval, dan komt de Goobay USB A naar USB B kabel 1.8 meter goed van pas. Dit is namelijk een universele kabel waarmee u de meeste printers, en andere apparaten met een USB-B ingang, aan uw computer kunt aansluiten. Steek de ene zijde in het apparaat en de andere zijde, die met de type A connector, in uw laptop of pc en er zal gelijk een connectie worden gemaakt. Vaak zal het toestel direct herkend worden door uw computer, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Specificaties

USB B datakabel
Aansluiting 1USB A Male
Aansluiting 2USB B Male
1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie