USB Micro B datakabel - 3 meter

USB micro B datakabel,
Type: 2.0 - High Speed - Met Ferrietkern,
Extra: 24 AWG ader voor maximale laadstroom,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
Verguld: Ja,
3 meter.
Productcode: 1383173

1.538
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 8,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1383173
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Een smartphone of een tablet maakt in veel gevallen gebruik van een micro-USB-aansluiting. Hiermee kan de accu van het apparaat worden opgeladen of is het mogelijk om met behulp van een kabel de telefoon of tablet met een computer te verbinden. De Delock 83902 is een USB- naar micro-USB-kabel die geschikt is voor deze doeleinden. U kunt deze aanschaffen ter vervanging van de huidige kabel of als extra exemplaar. In het laatste geval is de lengte van deze versie dan zeker een eigenschap die doorslag kan geven. Deze versie heeft namelijk een lengte van 3 meter.

Technische eigenschappen

Dit snoer is bedoeld om een smartphone of ander apparaat aan te sluiten op een computer of op te laden. Dit product is voorzien van een USB-A-male stekker die gebruikt wordt in de aansluiting op de computer. Deze stekker kan ook in een adapter worden gebruikt zodat u het apparaat kunt opladen in een stopcontact. De stekker aan het andere uiteinde wordt gebruikt in de aansluiting op het apparaat dat u wilt koppelen of opladen.

Overige specificaties

De draad is verguld en voorzien van een ferrietkern. Dankzij deze ferrietkern worden signalen van andere frequenties van buitenaf extra geweerd. Hierdoor wordt de kans op signaalstoring tijdens het gebruik verkleind. Dit product van Delock is een 2.0 High Speed-versie. De data overdrachtssnelheid kan hierdoor oplopen tot maximaal 480 Mbit per seconde. Dit product heeft een diameter van 4 millimeter en is voorzien van een 24 AWG stroomader die is voorzien van een dubbelzijdige afscherming. De mantel is gemaakt van PVC en is transparant.

Extra informatie

De maximale stroomsterkte die door dit snoer kan worden afgegeven is 2400 milliampère. De stroomader in deze kabel is een 24 AWG-ader en de data-ader is een 28 AWG-ader. Dit product is een universeel, dus het kan worden gebruikt in combinatie met elk merk apparaat. Wilt u uw smartphone of tablet opladen aan een stopcontact, dan hebt u hiervoor een aparte adapter nodig. Het koppelen met een computer of laptop kan zeer eenvoudig door de USB-A-male stekker in de bijpassende aansluiting te plaatsen.

Specificaties

Aansluiting inputUSB 2.0 male (type A)
Aansluiting outputUSB 2.0 micro male (type B)
KleurTransparant
Max. overdrachtssnelheid0.48 Gbit/s
Kabellengte3 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie