USB Lightning datakabel - 3 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Lightning Kabel - USB 3 meter
   
Lightning - USB datakabel,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
3 meter.
Productcode: 1356094
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1356094
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Laad uw smartphone op met deze Goobay Lightning naar USB kabel 3 meter. Eenvoudig kunt u met dit zwarte snoer uw Apple-device verbinden met uw universele oplader of uw PC of laptop. Zet in een handomdraai de foto’s op uw iPad snel over of synchroniseer bijvoorbeeld uw iPhone op een UniversalSerial Bus toestel. Met een lengte van 3 m heeft u voldoende bereik om een goede flexibiliteit te waarborgen. De Goobay Lightning naar USB kabel 3 meter heeft aan de ene kant de karakteristieke 8pins merkaansluiting (male) en de andere kant een standaard Universal Serial Bus 2.0 aansluiting (male, type A).

Compatibiliteit

Dit accessoire is geschikt voor diverse Apple-devices, die voorzien zijn van de bekende merkaansluiting. Het snoer is MFi gelicenseerd. MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’ en geeft aan dat het product uitvoerig is getest en altijd werkt onder iOS. Ook wanneer uw apparaten zijn voorzien van de laatste updates. Het product is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en gaat langer mee door de binnenleider die gemaakt is van vertind koper. De perfecte vervanger voor minder geld en met dezelfde kwaliteit als u van het origineel gewend bent.

Met deze zwarte iPhone-iPad kabel van 3 meter kunt u uw iPhone/iPad opladen en gemakkelijk gegevens van uw iPhone/iPad op uw computer zetten.

Geschikt voor alle iPhones en iPads met een Lightning aansluiting

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie