USB Lightning datakabel - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Lightning - USB datakabel,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Geschikt: Zie meer informatie,
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: Lightning male,
3 meter.
Productcode: 1356093
voorraad: 1.209
€ 13,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1356093
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
Meer informatie over dit product

Verbind uw iPhone, iPad of iPod met de Goobay Lightning naar USB kabel 3 meter en laad deze eenvoudig op of zet bestanden over in een handomdraai. Synchroniseren van uw iPhone of iPad is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt dit witte snoer ook perfect gebruiken om uw Apple-devices te koppelen aan een oplader met USB-aansluiting, om op die manier snel weer wat stroom te hebben op uw mobiele apparaat. Door de ruime lengte van 3 meter heeft deze bekabeling een zeer groot bereik, wat veel mogelijkheden biedt. De Goobay Lightning naar USB kabel 3 meter heeft aan de ene kant de Lightning aansluiting (male, 8-pin) en aan de andere kant de standaard USB 2.0 aansluiting (male, type A).

MFi Licentie

De hoogwaardige Goobay Lightning naar USB kabel 3 meter is uitermate geschikt als vervanger van uw originele Applekabel. Dit snoer heeft namelijk een MFi licentie. MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’ en is een licentieprogramma voor ontwikkelaars en fabrikanten van software en accessoires die speciaal voor Apple producten ontwikkeld zijn. Door deze licentie is deze kabel exact hetzelfde als een originele Apple-versie, die bij de aanschaf van uw Appleproduct wordt meegeleverd. Een product met het MFi-keurmerk is uitvoerig getest en werkt altijd onder iOS. Ook bij updates van uw Apple apparatuur blijft deze kabel gewoon werken, zonder vervelende meldingen te geven.

Aansluiting

Dit accessoire van Goobay is geschikt voor diverse Apple-producten, die wel voorzien moeten zijn van een Lightning connectie. Doordat deze aansluiting maar 8 pinnetjes heeft is deze connector een stuk compacter. Bovendien is er geen boven- of onderkant, waardoor u deze connector dus niet verkeerd in uw toestel kunt stoppen. Apparaten met deze aansluiting zijn iPhone 5 en nieuwere modellen, iPad 4, iPad Mini en iPad Air en nieuwere modellen en iPod Nano (generatie 7, model 2012) en iPod Touch (generatie 5, model 2012) en nieuwere modellen.

Specificaties

Lightning - USB datakabel
TypeApple - MFI gelicenseerd
GeschiktZie meer informatie
Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2Lightning male
3 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie