USB Mini datakabel - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB mini datakabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
Verguld: Nee,
1 meter.
Productcode: 1283143
voorraad: 239
€ 3,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1283143
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
Meer informatie over dit product

De Goobay USB mini kabel 1 meter is een kabel met zowel een iets grotere mannelijke USB-A-aansluiting en een kleinere mini-USB-aansluiting. Deze kabel heeft een totale lengte van 1 meter en is niet verguld. U koppelt er eenvoudig een toestel dat werkt met USB-A mee aan een apparaat met een USB-mini-poort. De kabel is tevens te gebruiken om bijvoorbeeld verschillende toestellen en apparaten mee op te laden. Of om er gegevens mee van en naar het apparaat mee over te zetten, met bijvoorbeeld uw laptop of pc.

Connectoren

Deze kabels vallen officieel onder de parapluterm USB-B. Onder deze noemer vallen veel soorten connectoren, zoals dus kleine miniconnectoren, nog kleinere microconnectoren. De kleine micro- en mini-aansluitingen vindt u vooral terug bij hedendaagse smartphones, digitale (video- en foto)camera’s en tablets. Met de Goobay USB mini kabel 1 meter kunt u dus bijvoorbeeld uw smartphone of camera aan uw laptop koppelen om op deze manier de video’s, foto’s en andere bestanden over te zetten. Dit kunt u doen om ruimte vrij te maken op het apparaat of om een back-up te maken zodat u altijd zeker weet dat uw bestanden te allen tijde veilig zijn.

Overzetten gaat snel

Het overzetten van bestanden gaat erg snel. Omdat het een USB 2.0-kabel is, is de maximale transfersnelheid 480 MB/sec. Dit is snel genoeg om snel en veilig films, muziek en andere grote bestanden tussen apparaten te transfereren of om het desbetreffende apparaat mee op te laden. Dus zoekt u een kabel om een toestel met een USB-A-poort aan te sluiten op een apparaat met een mini USB-poort? Dan is deze kabel, met een lengte van 1 meter, een kabel om in overweging te nemen.

Specificaties

USB mini datakabel
Type2.0 - High Speed
Aansluiting 1USB A Male
Aansluiting 2USB Mini Male
VerguldNee
1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie