USB Micro B datakabel - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB micro B datakabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB micro B Male,
Verguld: Nee,
1.8 meter.
Productcode: 1280151
voorraad: 4.800
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1280151
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

De Goobay micro USB kabel 1.8 meter is ideaal om al uw apparaten met USB-B aansluitingen mee op te laden. Maar u kunt hem ook gebruiken om alle bestanden van en naar deze apparaten te transfereren. Aan de ene kant zit een micro USB-B connector die u bijvoorbeeld in uw tablet, smartphone of camera kunt pluggen. De andere zijde heeft een grotere USB-A connector. Deze stopt u in een normale USB-A poort, bijvoorbeeld op uw pc of laptop. Vervolgens zal uw apparaat beginnen met opladen en kunt u er dus voor kiezen om bijvoorbeeld nieuwe liedjes van uw computer naar uw telefoon over zetten, zodat u de volgende ochtend in de trein fijn naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Met een lengte van 1,8 meter, hoeft u niet bang te zijn dat deze USB-kabel snel te kort zal zijn.

Snelheid van de bekabeling

Deze Goobay micro USB kabel 1.8 meter is een USB 2.0 kabel. Het getal achter de afkorting USB staat onder andere voor de snelheid van de kabel. USB 2.0 betekent een maximale snelheid van 480 MB/sec. Wilt u liever hogere snelheden, dan kunt u er beter voor kiezen om een USB 3.0 of USB 3.1 aan te schaffen. Maar een snelheid van 480 MB/sec is nog steeds snel genoeg om eventjes snel een filmpje op uw tablet te zetten of om het toestel snel op te laden.

Altijd handig om in huis te hebben

Uiteraard is de kabel ook geschikt om bestanden vanaf het apparaat naar uw laptop of PC over te dragen. Een aparte USB-kabel zoals deze is altijd handig om in huis te hebben. Het fijne aan deze bekabeling is u deze in veel situaties en voor veel apparaten kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor uw MP3-speler, smartphone, tablet of camera. Het enige criterium is dat uw apparaat dus een micro USB-B aansluiting heeft. Verder is het een kwestie van plug-and-play en u kunt direct aan de slag.

Specificaties

Aansluiting inputUSB 2.0 male (type A)
Aansluiting outputUSB 2.0 micro male (type B)
KleurWit
Spanning5 V
Max. overdrachtssnelheid0.48 Gbit/s
Kabellengte1,8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie