USB Lightning datakabel - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Lightning - USB datakabel,
Type: Apple - MFI gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
1 meter.
Productcode: 1215612
voorraad: 535
€ 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1215612
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
Meer informatie over dit product

Als u over een iPhone of iPad beschikt en deze wilt opladen of wilt koppelen aan een computer of laptop, dan maakt u daarvoor gebruik van de Lightning-aansluiting op uw apparaat. Deze connectie is bedoeld voor het koppelen van Apple-apparaten met een computer en voor het opladen van de accu van uw smartphone of tablet. De stekker is door Apple speciaal ontworpen voor de eigen apparaten die het ontwikkelt. Deze Lightning- naar USB-kabel van 1 meter is een product geproduceerd door Goobay, en dus niet origineel van Apple. Om deze kabel te kunnen produceren beschikt Goobay over een Apple-MFI licentie.

Technische eigenschappen

De datakabel heeft een lengte van 1 meter en kan worden gebruikt voor het koppelen van een iPhone of een iPad met een computer of laptop. Ook kan het product gebruikt worden voor het opladen van de accu. Dit kan aan een USB-aansluiting of in een stopcontact met behulp van een adapter. Deze adapter is los te koop en wordt vaak meegeleverd met de tablet of smartphone. De Goobay Lightning- naar USB-kabel heeft aan de ene zijde een USB-A-male aansluiting die gebruikt kan worden voor het koppelen met een adapter voor in een stopcontact of het koppelen met een USB-aansluiting op de computer.

Overige specificaties

Aan het andere einde van de kabel zit een Lightning-male stekker die bedoeld is voor het koppelen met uw device. De kabel beschikt over een dubbele afscherming en de kern wordt beschermd door een mantel van zwart pvc. Deze datakabel maakt gebruik van versie 2.0, wat geschikt is voor het overdragen van data met een snelheid tot 450 Mbit per seconde. Dit is dus de maximale snelheid die kan worden gehaald als de kabel verbonden is met een computer om gegevens en bestanden over te zetten.

Typen apparaten

Dit product is alleen geschikt voor het gebruik op Apple-producten die voorzien zijn van een Lightning-aansluiting. De apparaten waarvoor deze datakabel geschikt is zijn de iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, X, XR, Xs, Xs MAX, de iPod Nano 7G en Touch 5G, de iPad (2017), (2018), 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2 Retina, Mini 3, Mini 4, Pro 10.5, Pro 12.9 en Pro 9.7.

Specificaties

Lightning - USB datakabel
TypeApple - MFI gelicenseerd
Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB A 2.0 male
1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie