iPhone/iPod/iPad datakabel - 1 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Dock Connector - USB Kabel 1 meter
   
iPhone/iPod/iPad datakabel,
Type: Non-original,
Geschikt: Zie meer informatie,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: Dock Connector Male,
1 meter.
Productcode: 1057301
voorraad: 104
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 7,00 € 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1057301
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Telefoons en tablets worden tegenwoordig opgeladen met USB-kabels. Vaak wordt het opladen van een dergelijk apparaat met behulp van een adapter gedaan in het stopcontact. De USB-kabel kan ook worden gebruikt om een smartphone of tablet aan een computer aan te sluiten. Op die manier kan onder andere data worden overgezet als muziek, foto’s en andere bestanden. Voor de apparaten van Apple hebt u dan ook een apart snoer nodig. Dit wordt altijd meegeleverd bij de aankoop van een iPad of iPhone, maar als het kapot is, dan hebt u het liefst zo snel mogelijk een vervangend product. De USB-A- naar dock-kabel van 1 meter is dan een zeer betaalbare oplossing voor het opladen en koppelen van uw iPhone of iPad. Dit product kan natuurlijk ook als reserve worden aangeschaft.

Technische eigenschappen

Dit product wordt gebruikt voor het koppelen van verschillende apparaten van Apple met een computer of, door middel van een adapter, met een stopcontact. Verderop leest u voor welke apparaten het product geschikt is. Eerst wat technische feiten: aan de ene zijde is de dit snoer voorzien van een male aansluiting die gebruikt wordt om de telefoon of tablet op een computer aan te sluiten. Deze stekker wordt ook gebruikt voor het opladen van het apparaat op netstroom met behulp van een adapter. Het snoer heeft een lengte van 1 meter en is in de kleur wit te koop. Het gaat hier overigens om een artikel dat niet origineel van Apple is, wat de prijs aantrekkelijk maakt. Aan de andere zijde van de kabel zit een 30 polige Apple-stekker, dit is een zogenoemde dockconnector die met het apparaat verbonden wordt.

Gebruik

Gebruik maken van dit product kan door de kabel met de USB-A-aansluiting op een computer aan te sluiten en aan de andere kant op het apparaat. Het snoer is geschikt voor de volgende apparaten: de iPod touch van de 4e generatie 8GB, 32GB en 64GB, de iPod nano van de 6e generatie 8GB en 16GB, de iPhone 3GS 8GB, 16GB en 32GB, de iPhone 4 8GB, 16GB en 32GB, de iPhone 4s 16GB, 32GB en 64GB, de iPad 16GB, 32GB en 64GB, de iPad 2 16GB, 32GB en 64GB en de iPad uit de 3e generatie. Deze apparaten zijn allemaal voorzien van een aansluiting voor een 30-polige dockstekker waarmee de smartphones of tablets kunnen worden opgeladen of aan een computer gekoppeld kunnen worden.

Dock Connector - USB Kabel - Wit
Type: Non-original
Geschikt: Zie meer informatie
Aansluiting 1: USB A Male
Aansluiting 2: Dock Connector Male
1 meter

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie