Coax kabel per meter - Hirschmann

Momenteel helaas uitverkocht
Hirschmann 4G Coaxkabel - Per meter Per meter
   
Coax kabel per meter - Wit,
Merk: Hirschmann - ECA 9 TS,
Type: COAX9 - 6.8 mm,
Gecertificeerd: Kabel Keur,
Extra: Afscherming tegen 4G,
Afscherming: Drievoudig,
Impedantie: 75 Ohm,
Per meter.
Productcode: 1276329
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,19Aantal 10-49: € 2,11Aantal 50-249: € 1,93Aantal 250+: € 1,75
€ 2,19 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1276329
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

In de meeste huishoudens wordt er voor internet, telefonie, radio en televisie gebruik gemaakt van een kabelaansluiting. Om apparaten op dit signaal aan te kunnen sluiten hebt u een coaxkabel nodig. Deze kunnen kant en klaar met stekkers en al aangeschaft worden, maar dat is niet altijd even handig. Het kan zijn dat u juist op zoek bent naar een coaxsnoer dat langer of korter is dan er standaard wordt aangeboden. Als u echt voor een grote lengte wilt gaan dan kunt u deze Hirschmann ECA 9 TS ook per meter kopen.

Technische eigenschappen

Dit snoer is voorzien van extra goede afscherming voor signalen van buiten. De Hirschmann ECA 9 TS is bijvoorbeeld beschermd tegen straling van het 4G netwerk. Dit komt door de drievoudige bescherming. Andere signalen, zoals het 4G LTE netwerk voor mobiele telefoons, kunnen storing even op het digitale signaal dat voor televisie en internet wordt gebruikt. De ECA 9 TS is daarom speciaal door Hirschmann ontwikkeld om bescherming te bieden tegen deze signalen. Deze bekabeling kan worden gebruikt voor het aansluiten van televisie, internet, radio en telefonie.

Overige eigenschappen

De impedantie van dit product is 75 ohm. U kunt gebruik maken van dit product voor een digitaal signaal, voor een signaal van 1 GHz en voor 3D-mogelijkheden. De diameter is 6,8 millimeter en voor gebruik moeten er nog stekkers worden gemonteerd. Deze worden niet meegeleverd en moeten dus los worden besteld. De koperen kern heeft een drievoudige bescherming en wordt in zijn geheel beschermd door een mantel van PVC. Verder is de buigzaamheid met een buigradius van 7 centimeter vrij klein. Deze coaxkabel kan besteld worden per meter. Dit doet u door het aantal meters dat u wenst te kopen in te vullen bij de winkelwagen.

Overige informatie

Het is mogelijk om maximaal 500 meter uit één stuk te bestellen omdat dit de maximale lengte is die geleverd kan worden. Wilt u meer dan 500 meter van deze kabel bestellen, dan ontvangt u hem in meerdere delen. Met de KABEL-KEUR-waardering wordt aangetoond dat dit artikel geschikt is voor veilig gebruik in en om huis, maar dit is een algemeen keurmerk dat niet betekent dat een product per se ontworpen is voor buitenshuis. Deze versie is bijvoorbeeld niet daarvoor bedoeld. De producent van deze coaxkabel, Hirschmann, geeft op dit product verder een garantie van 3 jaar.

Hirschmann 4G LTE-proof Coaxkabel per meter - Wit
Merk: Hirschmann ECA 9 TS
Gecertificeerd: Kabel Keur
Type: COAX9 - 6.8 mm
Per meter (Max. 500).

Dit product wordt maximaal per 500 meter aan één stuk geleverd. Bestelt u meer dan 500 meter dan ontvangt u dus 2 losse kabels.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie