Coax kabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Antenne kabel 5 meter
   
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Verguld: Nee,
5 meter.
Productcode: 1215628
voorraad: 6.615
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,59Aantal 10-49: € 3,46Aantal 50-249: € 3,16Aantal 250+: € 2,87
€ 3,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1215628
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,59
Meer informatie over dit product

Met deze Goobay antennekabel 5 meter kunt u direct uw decoder verbinden met de antennewandcontactdoos waar de providerkabel uw huiskamer binnenkomt. Met een dubbele afscherming van minimaal 70 dB en vernikkelde connectoren bent u gegarandeerd van een goede signaalkwaliteit, zolang er niet teveel elektromagnetische stoorzenders aanwezig zijn. Anders dient een variant met een hogere afscherming gekozen te worden. Met een mannelijke en een vrouwelijke IEC-connector koppelt u eenvoudig beide apparaten in een handomdraai met dit witte antennesnoer. Door de lengte van 5 meter biedt de coaxkabel u tevens meer mogelijkheden voor het plaatsen van uw decoder of uw tv.

IEC-stekker

Aan beide uiteinden is het snoer voorzien van een IEC-stekker, ook wel een gladde bus genaamd. Dit zijn de standaard steekcontacten voor veel antennekabels, waarbij de mannelijke stekker een solide pin heeft en de vrouwelijke een contrastekker is met holle pin. De kabelkern is voorzien van staal met een koperlaag, Copper Clad Steel genaamd, waarbij gebruik wordt gemaakt van het skineffect: de stroom gaat daar vloeien waar het koper is, namelijk aan de buitenrand. De 75 ohms karakteristieke impedantie in de coaxkabel zorgt ervoor dat u gegarandeerd een goede signaalkwaliteit ervaart met de Goobay antennekabel 5 meter.

Retoursignaal

Dit coax snoer kunt u ook gebruiken voor retoursignalen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan naar ‘buiten’ bellen, het verzenden van data richting uw provider of commando’s sturen naar uw interactieve televisie. Dit gebeurt allemaal in de upstream, een deel van het frequentiegebied dat ligt tussen 5 MHz en 65 MHz. De downstream, waarmee de download wordt aangeduid ligt in een hoger gebied, namelijk tussen 470 MHz en 680 MHz. Deze producteigenschap is een noodzakelijkheid om te kunnen genieten van alle mogelijkheden die interactieve televisie biedt.

Antenne Kabel Coax - Wit,
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Verguld: Nee,
5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie