Digitale coax kabel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Tulp Kabel 5 meter
   
Aansluiting 1: Tulp Male,
Aansluiting 2: Tulp Male,
Afscherming: Tweevoudig,
Verguld: Ja,
5 meter.
Productcode: 1077533
voorraad: 654
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1077533
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

De Goobay digitale coaxiaal kabel 5 meter is uitermate geschikt om twee audioapparaten met RCA-aansluitingen te koppelen. Met deze dubbel afgeschermde audiokabel met twee vergulde male pluggen krijgt u de beste audio kwaliteit. Sluit met dit product bijvoorbeeld uw Blu-ray speler aan op de muziekinstallatie. Deze tulpkabel is ideaal voor de overdracht van stereo audiosignalen (2-kanaals), maar kunt u ook gebruiken bij toepassingen waarbij meerdere kanalen gebruikt worden zoals aan de 5.1 formaten Dolby Digital (AC3) of DTS.

Digitale audiokabels

Er zijn twee typen van deze audiokabels: via lichttechniek met Toslink connectoren en elektrisch met RCA connectoren. Deze Goobay digitale coaxiaal kabel 5 meter is uitsluitend geschikt voor RCA-aansluitingen en is een concentrische variant. Televisies hebben vaak maar één geschikte connectie: optisch of coax. Veel homecinema-systemen hebben beide aansluitingen, die de mogelijkheid bieden om apparaten zoals decoders, Tv’s, dvd-spelers, Blu-ray spelers te verbinden met een homecinema versterker en of een receiver. Check goed welke connectie van toepassing is bij uw apparaten.

S/PDIF

Ook wel geschreven als S/P DIF, SPDIF of S/P-DIF en staat voor Sony Philips Digital Interface Format. De S/PDIF-specificatie tolereert verschillende typen kabels en connectoren, waardoor deze werkzaam zijn op bepaalde apparatuur. Met S/PDIF wordt een signaal bedoeld, wat in staat is om PCM (stereo, 2-kanaals) en 5.1 surround kanalen zoals Dolby Digital en DTS te transporteren. Dit kan een optische audiokabel zijn, maar ook een coaxkabel. Het kan voorkomen dat één van uw toestellen een optische in- of uitgang heeft, terwijl uw andere toestel een coaxiale in- of uitgang heeft. In dat geval zijn er converters die, met behoud van de kwaliteit en surround-formaten, het signaal kunnen converteren.

Tulp kabel,
Type: Analoog / Digitaal - Dubbel afgeschermd,
Aansluiting 1: Tulp Male,
Aansluiting 2: Tulp Male,
Verguld: Ja,
5 meter.

Hoge kwaliteit uitvoering
RG-59/U kabel
Dubbele afscherming
Vergulde connectoren

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie