Coax kabel - 7.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Antenne kabel 7.5 meter
   
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Verguld: Nee,
7.5 meter.
Productcode: 101173
voorraad: 43
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,59Aantal 10-49: € 4,43Aantal 50-249: € 4,04Aantal 250+: € 3,67
€ 4,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 101173
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,59
Meer informatie over dit product

Een kabelaansluiting voor het ontvangen van een televisiesignaal of voor het maken van verbinding met een modem kan gebruikt worden met behulp van een coaxkabel. Via de coaxaansluiting is het mogelijk om een analoog televisiesignaal, een digitaal televisiesignaal, een radiosignaal, een signaal voor internet en voor telefonie te ontvangen. De Goobay coaxkabel 7,5 meter wit kan hiervoor goed gebruikt worden. Met dit product is het mogelijk om een televisie, modem of digitale ontvanger voor televisie aan te sluiten op de hoofdaansluiting voor het signaal. De bekabeling is kant-en-klaar en is voorzien van twee coax stekkers voor op de betreffende aansluitingen.

Technische eigenschappen

Aan de uiteinden van de Goobay coaxkabel 7,5 meter wit zijn twee coaxstekkers gemonteerd. Dit zijn een IEC male stekker en een IEC female stekker. Deze stekkers worden gebruikt voor op de aansluitingen van het ontvangende apparaat en die vanwaar het signaal wordt verzonden. De kern van dit snoer is gemaakt van staal met een laagje koper. Dit laagje koper zorgt voor de betere geleiding waardoor de kwaliteit van het kabelsignaal ook wordt ondersteund. De kern wordt beschermd door een mantel gemaakt van wit pvc. Om externe signalen tegen te houden en om storingen op het signaal zoveel mogelijk te voorkomen, wordt er gebruik gemaakt van een enkelvoudige afscherming.

Overige eigenschappen

Deze enkelvoudige afscherming biedt bescherming aan het kabelsignaal dat wordt doorgegeven tot maximaal 100 dB. Vanwege de lengte van deze Goobay coaxkabel 7,5 meter wit en om de kwaliteit van het signaal te ondersteunen, is het aan te raden om een antenneversterker aan te sluiten. Door gebruik te maken van een dergelijk product blijft de kwaliteit van het kabelsignaal voor televisie, internet, telefonie en radio ook goed over een afstand van 7,5 meter. De kabel is eenvoudig te gebruiken en hoeft enkel op de daarvoor bestemde aansluitingen te worden geplaatst zodat het kabelsignaal kan worden gebruikt.

Extra informatie

De kabel van Goobay kan dienen voor het doorgeven van een analoog televisiesignaal en een analoog radiosignaal. Ook is de 7,5 meter lange kabel geschikt voor een digitaal signaal voor radio, internet, televisie en telefonie. Hiervoor kan de kabel een retoursignaal verzenden en ontvangen. Dat is nodig om van een digitaal kabelsignaal gebruik te kunnen maken. De kabel is geschikt om binnen gebruikt te worden. Voor gebruik buiten dient een ander type coaxkabel te worden gebruikt. De kabel wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 24 maanden op het product.

Antenne Kabel Coax - Wit,
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Verguld: Nee,
7.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie