Coax kabel - 10 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Antenne kabel 10 meter
   
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Verguld: Nee,
10 meter.
Productcode: 101169
voorraad: 4.253
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 101169
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Met de 10 meter lange coaxkabel van Goobay is het mogelijk om een kabelaansluiting in huis te realiseren voor televisie, radio of internet. Dit snoer kan worden aangesloten op een digitale ontvanger of decoder voor televisie, op een kabelmodem voor internet en telefonie of rechtstreeks op een televisie. Dit product wordt dan ook gebruikt om de gewenste apparaten aan te sluiten op de wandcontactdoos waar het hoofdpunt van de kabel de woning binnen komt. Omdat deze versie een lengte van maar liefst 10 meter heeft hoeven deze apparaten niet in de buurt van de aansluiting te staan.

Technische eigenschappen

De Goobay coax kabel 10 meter is aan beide uiteinden voorzien van een coaxconnector. Aan het ene uiteinde is dat een IEC-male stekker met een pin in het midden. Deze wordt aangesloten op een IEC-female aansluiting. De andere kant van de kabel is voorzien van een female IEC-stekker die op een male aansluiting wordt geplaatst. De kabel beschikt over een kern van staal die voorzien is van een laagje koper. Hierdoor wordt de geleiding bevorderd. Dit is ook de reden waarom dit artikel verkocht wordt met een voordelige prijs als deze. Dit snoer van Goobay beschikt over een enkelvoudige afscherming voor signalen van buitenaf.

Overige eigenschappen

Dit artikel is voorzien van een mantel die gemaakt is van PVC. Deze mantel beschermt de afscherming en de kern tegen externe schade. De afscherming biedt een bescherming tegen externe signalen tot 100 dB. Om voor het beste signaal te zorgen en om de kwaliteit van het digitale signaal te bevorderen is het aan te raden om gebruik te maken van een antenneversterker. De Goobay coaxkabel 10 meter is erg lang en in principe direct klaar voor gebruik, maar met een versterker wordt de signaalkwaliteit echter extra naar boven gehaald.

Extra informatie

Dit product is geschikt om gebruikt te worden voor een analoog signaal voor radio en televisie en voor een een digitale verbinding voor televisie, radio en internet. Een digitale verbinding maakt gebruik van een retoursignaal; ook daar is deze coaxkabel geschikt voor. Standaard wordt er vanuit de fabrikant een garantie van 24 maanden gegeven op dit product. Het is verder alleen geschikt om binnen te gebruiken; wilt u er een buiten gebruiken, dan hebt u hiervoor een speciale versie voor buiten voor nodig.

Antenne Kabel Coax - Wit,
Aansluiting 1: IEC Male,
Aansluiting 2: IEC Female,
Afscherming: Enkelvoudig,
Impedantie: 75 Ohm,
Verguld: Nee,
10 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie