Overige Producten 
Kabels 
Account  

Deurbel met camera

Deurbel met camera: handig in meer situaties

Uiteraard is een deurbel met camera erg handig voor gebruik bij u thuis. Bevindt uw voordeur zich bijvoorbeeld een verdieping hoger en wilt u op afstand de benedendeur open kunnen doen? Veel deurbellen met camera in ons assortiment beschikken over extra functies zoals een elektronische deuropener. Daarmee kunt u op afstand uw huisdeur openen. Heeft u een zaak met afdelingen verdeeld over meerdere etages en wordt u moe van het constant naar beneden lopen om gasten te ontvangen? Diverse deurbellen met camera stellen u steeds tijdig en op een veilige en discrete wijze op de hoogte van gewenst of misschien wel ongewenst bezoek. Ook als u een winkel runt en een seintje wilt krijgen als er een nieuwe klant zelfstandig de winkel binnenstapt, hebben we de oplossing. Kies dan voor een draadloze deurbel met camera en bewegingssensor. Voor alle omgevingen, of het nu uw woonhuis of uw werkruimte betreft, zijn er mogelijkheden voor een deurbel met camera.

Intercom, verlichte nummerplaat en voeding

Een groot pré van een deurbel met camera is de intercom functie. Op die manier kunt u als bewoner uw bezoek van tevoren al welkom heten via de intercom. Er zijn modellen deurbel met camera met verschillende afmetingen van het scherm. De kleinste schermen kennen afmetingen van circa 2 inch, het grootste display in ons assortiment is een royaal scherm van 7 inch. Overigens fungeren enkele van onze modellen deurbel met camera tevens als verlichte nummerplaat. Met dit soort functies hangt ook de keuze voor de gewenste voeding samen. Bij onze deurbellen met camera kunt u kiezen tussen diverse soorten voedingen. Allekabels heeft zowel deurbellen met een batterijvoeding als deurbellen met een voeding via het stopcontact. U kunt bij de bedrade deurbellen kiezen tussen een 2-draads kabelsysteem en een 4-draads bekabeling. Een batterijvoeding heeft als voordeel dat u geen extra kabels hoeft te trekken. Wel moet u er rekening mee houden dat batterijen niet het eeuwige leven hebben. U zult de batterijen dus met regelmaat dienen te vervangen. Dat probleem hebt u met een deurbel met camera met een vaste voeding natuurlijk niet.

Extra functies en accessoires

Er zijn nog meer extra functies. Zo kunt u in plaats van een deurtelefoon ook kiezen voor een model met een handsfree functie. U kunt ook bij sommige modellen kiezen tussen meerdere ringtones die harder of zachter kunnen worden afgesteld. Ook hebben vele types aansluitmogelijkheden voor meerdere bellen, die zelfs van een eigen ringtone kunnen worden voorzien. Verder hebben sommige types ook een mogelijkheid tot aansluiting op een ringleiding die het geluid van de bel naar een gehoorapparaat stuurt.

Een draadloze deurbel met camera

Steeds vaker wordt als deurbel een draadloos exemplaar gebruikt. Dit heeft verschillende redenen. Niet alleen is de montage van een draadloos systeem snel en gemakkelijk. Veel draadloze types geven u de mogelijkheid om het geluid van uw bel te personaliseren. Als u bijvoorbeeld een herkenbare melodie kiest, dan weet u altijd zeker dat het uw deurbel is die u hoort. Dat voorkomt onnodig lopen naar uw voordeur. Vaak is de afstand tussen deur en bel bepalend voor de keuze van uw soort bel. Als u kiest voor een draadloos model deurbel, is het belangrijk om te weten hoe ver de zender (de drukknop) van de ontvanger (de bel) verwijderd is. Het bereik van de meeste systemen is beperkt tot 60 meter. Als u een grotere afstand moet overbruggen, zijn er ook modellen met tot wel 150 meter bereik. Het signaal van de draadloze deurbel met camera wordt overigens niet gehinderd door muren, deuren of ramen. Meet de afstand voor het bereik dus gerust hemelsbreed door uw huis of winkelruimte.

Uw deurbel met camera online kopen

Zoals u ziet, hebben wij alle denkbare mogelijkheden in huis wanneer u overweegt om een deurbel met camera bij Allekabels te kopen. Heeft u misschien nog vragen over het type bel of uw bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Allekabels is bereikbaar tot 21 uur. Indien u voor 22 uur bij ons online bestelt, heeft u bij voldoende voorraad uw deurbel met camera morgen al in huis! Bestel en betaal veilig online.

Klantenservice & Informatie