Winter auto accessoires tegen vrieskou: krabber en antivries

  Hoewel het in Nederland meestal wel meevalt met al te koude temperaturen in de winter, kan uw auto toch last krijgen van winterse omstandigheden. Er zijn meerdere winter auto accessoires die uw auto hiertegen beschermen. Motor antivries bijvoorbeeld is een vloeistof die standaard in uw voertuig aanwezig is. Een bescherming tegen temperaturen van -30 is vrij standaard, meestal is de bescherming nog beter. De koudste temperatuur die ooit in Nederland is gemeten is -27 graden (in 1942), met normale antivries winter auto accessoires zit u dus goed als u althans niet naar landen met koudere winters reist. Andere winter auto accessoires die standaard in een auto horen zijn een of meer ijskrabbers. Deze zijn in diverse uitvoeringen in ons assortiment opgenomen, waaronder een ijskrabber met handschoen en een ijskrabber met raamtrekker. Uiteraard vindt u hier ook de eenvoudige ijskrabber met kartelrandje.

  Antivries scherm

  Wie thuis een garage heeft of een werkplek met overdekte autostalling, kan gevolgen van vrieskou voorkomen. Maar mocht de koude toch onverhoopt toeslaan in onze doorgaans aangename wintertijd, dan kunt u met winter auto accessoires zoals een antivries scherm en een ijskrabber toch de gevolgen van de barre temperaturen te lijf gaan. Een antivries scherm voorraam is bijvoorbeeld een goede bescherming voorafgaand aan nachtelijke vrieskou (of elke andere vrieskou). De aluminium laag van zo’n scherm beschermt niet alleen tegen kou, in de zomer kan het de opwarming van het interieur van een voertuig verminderen doordat de aluminium laag de warmte reflecteert. Deze winter auto accessoire kan overigens ook prima voor caravan, boot en andere zaken worden gebruikt waar raampjes en dergelijke beschermd moeten worden. Doordat deze schermen gemakkelijk opvouwbaar zijn, kunt u ze altijd wel ergens in uw auto of caravan opbergen zonder dat ze veel plaats in beslag nemen. Dat geldt ook als u twee of meer van deze schermen opbergt.

  Winter auto accessoires ter bescherming van lak en rubber

  Hiervoor noemden we diverse winter auto accessoires die transparante vlakken zoals autoruiten beschermen. Behalve ramen zijn ook andere materialen onder omstandigheden gevoelig voor winterse omstandigheden. Handige winter auto accessoires die wel eens over het hoofd worden gezien zijn bijvoorbeeld rubber onderhoud stiften. Hiermee houdt u alle afdichtrubbers in goede conditie zodat ze niet uitdrogen. Het materiaal is sproei- en zoutwaterbestendig en verder is het ook bestand tegen (verdunde) zuren en logen. Ze worden ook vaak als winter auto accessoires gebruikt omdat ze de rubber delen afdoende beschermen tegen vastvriezen in de winter. Behalve rubber verdient ook de autolak extra aandacht middels winter auto accessoires. Dat kan middels super wax. Nadat deze wax is aangebracht vormt het een waterbestendige beschermlaag, die ook inwerking van UV stralen, zuren en zelfs stof verhindert. Deze winter auto accessoires bevatten geen oplosmiddelen en zijn ook na meerdere wasbeurten nog steeds actief.

  Ruitenreiniger en sprays

  Wanneer de winterse omstandigheden hebben toegeslagen, wilt u uiteraard uw auto toch weer tip top krijgen. Iets dat onmiddellijk van pas komt ook als u nog onderweg bent, is ruitenreiniger. Als uw ramen immers verontreinigd zijn is dat niet alleen minder prettig tijdens het rijden, het is ook nog eens onveilig en dat is iets dat u te allen tijd wil verhinderen. Zeker in de winter is deze spray dan ook bijzonder handig. Vocht en kou hebben uiteraard invloed op allerlei andere onderdelen. Daarom hebben wij elders in ons assortiment auto accessoires onder het kopje “onderhoud” alle mogelijke onderhoudsmiddelen opgenomen die als winter auto accessoires dienst kunnen doen. Hiermee kunt u alle onderdelen van uw auto of caravan behandelen nadat ze zijn blootgesteld aan sneeuw, ijs, hagel en dergelijke. Iets dat altijd handig is om in de auto bij de hand te hebben is bijvoorbeeld contactspray. Mocht onverhoopt een onderdeel niet meer functioneren als gewenst, kunt u in ieder geval met deze spray proberen het probleem tijdelijk op te lossen om vervolgens in de garage grondiger te werk te gaan en uw auto te beschermen tegen eventuele vervolgschade.

  Uw winter auto accessoires online kopen

  Winter auto accessoires koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Een onderdeel dat onder winterse omstandigheden te lijden kan hebben, is de stroomvoorziening van een voertuig. Met name de accu staat bekend als een onderdeel dat de geest kan geven als de temperaturen al te zeer dalen. Elders hebben wij een volledig assortiment acculaders opgenomen. Ook diverse andere auto onderdelen zoals alle mogelijke kabels vindt u hier. Als wij de winter auto accessoires op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over winter auto accessoires of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u het juiste product bestelt.