Overige Producten 
Kabels 
Account  

Carkit

Verschillende soorten carkits

Nog altijd geen carkit in uw auto? Dan wordt het tijd. U kent het vast wel: u bent onderweg naar het werk of naar huis en u wordt al gebeld. Ze kunnen u geen moment missen. Het tegelijkertijd bedienen van uw telefoon en uw auto leidt af van de verkeerssituatie. Hiermee brengt u zichzelf en anderen in gevaar. Dacht u de oplossing gevonden te hebben door uw telefoon tussen uw hoofd en schouder te klemmen? Helaas: ook dat is niet toegestaan. Bij Allekabels bieden we verschillende oplossingen voor handsfree bellen. Zo kunt u kiezen voor een bluetooth headset, een draadloze koptelefoon die u in uw oor draagt tijdens het rijden. Vindt u dat niet prettig, dan is een volledige carkit de oplossing. Hiermee kunt u telefoneren zonder oortjes, kabeltjes of telefoon te hanteren.

Bluetooth en multi-pairing

De meeste carkits werken tegenwoordig op basis van bluetooth. Dit is een draadloze verbinding op korte afstand, tussen 2 apparaten. Het enige dat u hoeft te doen, is bluetooth inschakelen op uw mobiele telefoon. Vervolgens zorgt u ervoor dat uw bluetooth headset of carkit kan verbinden met uw telefoon. Dit noemen we “pairing”. Beide apparaten onthouden deze verbinding, u hoeft het dus niet elke keer opnieuw in te stellen. Veel apparaten hebben tegenwoordig ook de “multi-pairing”. Dat wil zeggen dat ze meerdere bluetoothverbindingen kunnen onthouden. Zo kunnen dus meerdere gezinsleden hun telefoon verbinden en veilig handsfree bellen. Hoeveel bluetoothverbindingen het apparaat kan onthouden, is per carkit verschillend en wordt vermeld.

Carkits: welke opties zijn er?

Zo veel carkits, zo veel keuze. Aan u de keus welke manier van handsfree bellen u het fijnst vindt! Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties om een carkit van stroom te voorzien: met een oplaadbare accu, of via de sigarettenaansteker in de auto. Oplaadbare accu’s gaan tegenwoordig vrij lang mee. Wilt u zeker weten dat uw carkit niet zonder stroom komt te zitten, dan is de sigarettenaansteker een zekerheidje. Verder hebben carkits verschillende opties. Zo zijn er waarbij u oproepen alleen kunt opnemen of weigeren. Wilt u meer opties, dan zijn er ook carkits met nummerdisplay (zodat u weet wie er belt) en zelfs met voice-dialing optie. Die laatste zorgt ervoor dat het handsfree bellen ook echt volledig handsfree is. U kunt hiermee de carkit aansturen met spraakcommando’s.

FM-transmitters

Naast dat we onze telefoon graag gebruiken om te bellen, gooien we deze ook graag vol met onze favoriete muziek. Die muziek wilt u toch zeker niet missen tijdens een autoritje? De speakers van mobiele telefoons klinken meestal niet al te best. Kies daarom voor een FM-transmitter. Deze verbindt uw telefoon, MP3-speler of USB-stick gemakkelijk met uw autoradio. Ze worden meestal ingestoken in de sigarettenaansteker van de auto. En wilt u tussen het muziek luisteren door ook nog handsfree bellen? Dan zorgen de meeste carkits ervoor dat achtergrondgeluid, zoals muziek, tijdens een oproep vanzelf gedempt wordt.

Uw carkit online kopen

Een carkit koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een carkit of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie