Kabels 
Overige Producten 
Account  

Bedrade oordopjes

Bedrade oordopjes zijn een ideale accessoire voor onderweg. Altijd muziek bij de hand zonder dat mensen om u heen daar last van hebben. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is altijd wel een model te vinden dat passend is bij wat u prettig vindt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld modellen met noise-cancelling. Belangrijk is om te letten op de lengte van de kabel, dit bepaalt namelijk de hoeveelheid bewegingsvrijheid. Ook bieden wij varianten in de vorm van gehoorbescherming. Onmisbaar als u zich in een omgeving bevindt waar er sprake is van hard geluid.

Lees meer

Soorten oordopjes met kabel

Er zijn verschillende soorten bedrade oordopjes. Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen de zogeheten in-ear-modellen en koptelefoons die over het hoofd worden gedragen. In-ears zijn compact en wegen vrijwel niets. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens het sporten. De in-ear-oordopjes worden gedragen in de gehoorgang, wat maakt dat omgevingsgeluid gedempt wordt. U hoort alsnog geluiden die zich om u heen bevinden, maar u kunt wel optimaal genieten van muziek. Binnen de oordopjes bestaan er nog verschillende maten, passend bij uw oor. Zo zijn er varianten met een oorbeugel die om de oorschelp bevestigd wordt. Sommige modellen worden geleverd met silicone opzetstukjes, waardoor er altijd een passend model voor u bij zit. Er zijn varianten met een oorbeugel die om de oorschelp bevestigd wordt.

Eigenschappen

In ons assortiment bieden wij bedrade oordopjes met verschillende speciale eigenschappen. Zo zijn er varianten met een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk is om handsfree te bellen. Ook varianten met noise-cancelling zijn erg populair, omdat u zich hierdoor volledig op de muziek kunt richten. Het zorgt er namelijk voor dat omgevingsgeluiden worden geblokkeerd. Hierdoor hoeft u het volume niet volledig open te zetten, wat weer beter is voor uw gehoor. Het gevaar hierbij is wel dat als u bedrade oordopjes met noise-cancelling in het openbaar draagt, u ook geluiden van het verkeer niet meer goed zult waarnemen. Let daarom goed op wanneer u er gebruik van maakt. Types met een speciale oorbeugel zijn ideaal voor tijdens het rennen, deze zijn spatwaterdicht en zijn daarom bestand tegen een beetje regen en eventueel zweet.

Aansluitingen

Binnen onze categorie bedrade oordopjes bestaan er ook nog verschillende aansluitingen die van belang zijn. Er zijn oortjes met een 3.5 mm jack aansluiting en oortjes met een Lightning aansluiting. De 3.5 mm jack aansluiting, ook wel mini-jack genoemd wordt meestal gebruikt voor portable audio. Deze is te herkennen aan de ronde opening in je mobiele telefoon of laptop/computer. Echter wordt er nu veel gebruik gemaakt van de Lightning aansluiting. Deze aansluiting is aanwezig bij Apple producten. De meest huidige versies zijn ook niet meer voorzien van een 3.5 mm jack aansluiting. Het voordeel van een Lightning aansluiting is dat het veel compacter is en er bestaat een boven- of onderkant: u kunt de connector dus niet verkeerd aansluiten. Dit voorkomt schade aan uw toestel. Echter ligt het er maar net aan welke aansluiting uw toestel heeft wat bepaalt of u een 3.5 mm jack aansluiting of een Lightning aansluiting nodig heeft.

Oordopjes

Klantenservice & Informatie