Afstandsbediening voor Wii en Wii U

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Afstandsbediening voor Wii en Wii U Voeding: 2x AA Batterijen (niet inbegrepen)
   
Wii Controller,
Merk: Non-Original,
Type: Draadloos,
Extra: Polsbandje & Beschermhoes inbegrepen,
Aantal knoppen: 9,
Voeding: 2x AA Batterijen (niet inbegrepen).
Productcode: 1348073
voorraad: 253
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1348073
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

Het is tijd om afstand te doen van de traditionele controller met two-hands besturing en aan de slag te gaan met een gloednieuw bedieningssysteem uit de losse hand. Deze controller laat je rennen, springen, ronddraaien, glijden, schieten, sturen, gas geven, in de bocht hangen, trappen en werpen op een manier die je nog niet eerder met deze controller hebt beleefd.

Waarom nog een knop indrukken wanneer je dezelfde actie sneller met een beweging kunt simuleren? Wanneer je deze draadloze afstandsbediening op het scherm richt, ontstaat er een bliksemsnel moment van interactie waarbij beweging, diepte, positionering en richting direct door beweging van de controller worden bepaald. De bewegingssensor registreert elke beweging die je maakt en geeft daardoor een extra dimensie aan elke game. De Remote kan in één spel een zwaard zijn, om in een racespel weer als stuur te dienen
Deze controller heeft geen Motion Plus functie maar hier kan wel een losse Motion Plus module ingeplugd worden. Tevens is deze controller goed te gebruiken voor de Wii U waar geen Motion Sensor functie voor nodig is, de knoppen op de controller voldoen voor besturing van deze console.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie