Toon meer

Filter

  Productcode: 1081605
  Platte TV beugel

  Een televisie aan de muur bevestigen doet u met deze Allteq TM-170 TV beugel. Deze kan een maximaal gewicht aan van 45 kilogram en een maximaal schermformaat van 55 inch. Dat komt neer op een lengte van hoek naar hoek van ongeveer 140 cm. Als de televisie eenmaal hangt, is de afstand tot de muur slechts 1,9 cm, dus de tv zit goed plat tegen uw muur aan waardoor hij vrijwel geen plek inneemt. Houd er bij de aankoop wel rekening mee dat de TV beugel niet te draaien en niet te kantelen is. Eenmaal gemonteerd blijft uw televisie in dezelfde stand staan. Verder ziet de constructie er strak uit met z’n zwarte kleur, dus deze past goed in vrijwel elk interieur, van klassiek, via industrieel tot aan modern.

  VESA

  VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Dit is een maat die door vrijwel elke televisieproducent wordt gebruikt om het de kopers zo gemakkelijk mogelijk te maken als ze hun televisies met een beugel aan de muur willen bevestigen. Deze waarde zegt iets over de afstand tussen de verschillende bevestigingspunten aan de achterzijde van uw televisie. Deze beugel kan overweg met VESA-afmetingen 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200 en 400 x 200 mm. Let er dus bij aankoop van deze televisiebeugel op dat de VESA-waarden van uw televisie overeenkomen met die van dit product.

  Monteren

  De montage van de Allteq TM-170 TV beugel is gemakkelijk. Boor gaten in uw muur en hang met de meegeleverde schroeven het deel dat tegen de muur aankomt aan de wand. Plaats de adapterbeugels aan elke kant met de schroeven. Plaats uw televisie in de beugels, vergrendel alles en u bent klaar om fijn televisie te kijken. Alle onderdelen die nodig zijn om deze beugel aan uw muur te bevestigen, worden meegeleverd. U hoeft alleen maar de instructies te lezen en uw gereedschap te pakken.

  Specificaties
  Afmetingen460 x 260 x 20 mm
  KabelmanagementNee
  KleurZwart
  MateriaalStaal
  Max. gewicht45 kg
  Muurafstand19 mm
  Netto gewicht1.1 kg
  Schermformaat23 t/m 55 inch
  Schermformaat58.4 t/m 139.7 cm
  VESAZie meer informatie
  Daarom bestelt u bij Allekabels!
   Voor 22u besteld, morgen in huis
   Betaal binnen 14 dagen na aankoop
   3.915.661+ Tevreden klanten
   7 Dagen klantenservice
  Andere producten in deze categorie
  Superlijm
  Vandaag besteld, maandag in huis
  € 3,99
  € 2,99
  Vandaag besteld, maandag in huis
  LED-NACHTLAMPJE MET STOPCONTACT - RANDAARDE
  Vandaag besteld, maandag in huis
  € 5,99
  Vandaag besteld, maandag in huis
  Meer producten in deze categorie