Kabels 
Overige Producten 
Account  

Stekkerdoos met usb

Het opladen van mobiele apparaten gebeurt vaak met een kabel die via USB op een adapter past, die vervolgens in het stopcontact gaat. Een stopcontact met USB-aansluiting haalt de adapter uit de vergelijking, waardoor er dus alleen maar de USB-kabel nodig is. Dit bespaart ruimte, geld en tijd, niet in het minst als u een keer een oplader kwijt bent. Allekabels verkoopt deze producten met verschillende aantallen aansluitingen en in verschillende designs zoals een bureau stekkerdoos met USB of inbouw stekkerdoos met USB. Lees meer

Stekkerdoos met USB: verschillende specificaties

In het assortiment van Allekabels vindt u stekkerdozen die 2 tot 4 USB-laadpoorten hebben en daarnaast eveneens 2 tot 4 normale stopcontacten. Ook zijn er modellen met en zonder schakelaar, wat iets is om op te letten als u al uw aangesloten apparatuur van de stroom af wil kunnen halen met één klik. Het ontwerp van deze artikelen varieert qua vorm, maar elk van deze stekkerdozen met USB is aangepast op gebruik op uw bureau of tafel. Deze bureau-stekkerdozen zijn ontworpen om naadloos in uw werkomgeving op te gaan. Het design varieert van kubusvormig tot organisch en afgerond, dus kies het design dat het best bij u en uw interieur past. Ook is er een assortiment inbouw stekkerdoos met USB beschikbaar dat u kunt inbouwen in uw bureaublad. Deze bureau stekkerdoos met USB kan uit het bureaublad omhoog geschoven worden bij gebruik en onzichtbaar blijven als ze ongebruikt blijven. Ook zijn veel van deze stekkerdozen met USB voorzien van kinderbeveiliging zodat uw kinderen geen stroomschokken kunnen oplopen.

Gebruiksdoeleinden

Een stekkerdoos met USB-poorten dient natuurlijk hoofdzakelijk één doel: het kunnen opladen van uw smartphone of tablet zonder het gebruiken van een adapter. Het is wel zo handig om gewoon uw apparaten te kunnen opladen als de stroomadapter zoek is of als u gewoon ruimte wilt besparen om andere stekkers zonder gedoe in te kunnen steken. Stekkerdozen met USB zijn echter ook aan te raden als vervanging voor gewone stekkerdozen door hun vorm en ontwerp, omdat ze perfect op uw bureau passen. Dit betekent dat uw kabel nooit te kort is om uw smartphone tegelijk te gebruiken en op te laden, omdat er altijd een USB-poort in de buurt is om u van stroom te voorzien. Naast het opladen van smartphones of tablets kunnen de stekkers van uw pc of de oplader van uw laptop dus ook ingestoken worden in de normale stopcontacten, mits de stekkerdoos dit wattage aan kan. Normaal gesproken is dit echter geen probleem, dus het creëren van een hub voor al uw apparaten wordt met een stekkerdoos met USB makkelijker dan ooit. Als bonus voorkomt dit kabels die alle kanten op lopen, dus het bespaart ook tijd in het ordenen van uw stroomkabels.

Een keuze maken

Let bij het kiezen van de juiste stekkerdoos met USB allereerst op het aantal USB-poorten en het aantal gewone stopcontacten op het product van uw keuze. Als u bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen maar de stekkerdoos niet genoeg andere apparaten kan aansluiten streeft de aankoop natuurlijk zijn doel voorbij. Check dan voor de zekerheid het wattage dat de stekkerdoos aankan, als u van plan bent meerdere apparaten tegelijk op stroom aan te sluiten. Denk aan een pc, beeldscherm en een printer die alle drie tegelijk stroom nodig hebben. Vervolgens is de kinderbeveiliging natuurlijk een aandachtspunt voor ouders. Kijk pas naar het design als deze specificaties kloppen bij de stekkerdoos met USB van uw keuze, want in dit soort gevallen gaat veiligheid natuurlijk vóór het uiterlijk.

Stekkerdozen met USB online bestellen

Als u het product van uw keuze gevonden hebt en u voor 22.00 uur bestelt ontvangt u het de volgende dag in huis, mits het voorradig is. Via een van onze veilige betaalmethoden betaalt u snel en makkelijk, vooraf of nadat uw bestelling geleverd is. Hebt u vragen over een van bovenstaande producten of de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice staat tot 21.00 uur telefonisch voor uw klaar op 045 57 17 001.

Stekkerdoos

Klantenservice & Informatie